Exposities

Exposities

Het Peter van den Braken Centrum gaat met de tijd mee


Beste vrienden en relaties van het Peter van den Braken Centrum,

Hierbij ontvangt u de uitnodiging voor de expositie 'Helmond'. Het Peter van den Braken Centrum toont van 26 september tot en met 15 november 2015 werk uit de eerste helft van de 20ste eeuw van schilders uit Helmond. Het accent van de expositie ligt op het werk van de broers Marcel von Sijben en Edmund von Sijben, aangevuld met schilderijen van Frans Beekhuizen en Piet Panhuizen. Daarnaast worden bronzen beeldjes getoond van Chris Derksen uit Heeze.

Het Peter van den Braken Centrum gaat met haar tijd mee. Voortaan worden de uitnodigingen digitaal verstuurd. Mocht u in de toekomst uitnodigingen van het Peter van den Braken Centrum willen blijven ontvangen, klik dan op het e-mailadres info@petervandenbrakencentrum.nl en vermeld uw naam en e-mailadres. Wij zorgen er dan voor dat uw e-mailadres in ons mailbestand wordt opgenomen.

Bij voorbaat dank voor uw medewerking. Wij hopen u binnenkort weer te mogen begroeten in ons museum.

Het Peter van den Braken Centrum gaat op zomerreces tot 23 september, de eerste expositie is van Henriëtte Pessers


Met vriendelijke groet,

Hanneke Pisa en Truus Prozée


Expositie Gerarda Kan solo

Expositie Gerarda Kan solo Tijdloosheid’ en ‘momentopname’, oftewel ‘verstilling’ en ‘actie’ zijn tegenpolen die van toepassing zijn op het brede oeuvre van de Eindhovense beeldend kunstenaar Gerarda Kan. Tijdloosheid en verstilling zien we in haar geschilderde landschappen, stillevens en bloemstukken.